Elevspel. Se

Men det är tråkigt att börja om hela tiden. Annars är det ganska roligt.


Elevspel Descargar Apk Android Aptoide

Spela och träna Astronomi Stjärnor och Planeter i Fysik gratis.

. I detta spel ska du para ihop ett verb med rätt tempus på svenska. Ni borde göra mer och svårare. 30 mars 2022 1825.

Jag gillar ert spel. Oftast TJ framför hårda vokaler a o u å tex. Skriv en kommentar nedan för att kontakta spelskaparen eller Kontakta Elevspel.

Spelen passar förskolan grundskolan och ändå upp till gymnasiet. Om du hittar ett stavfel eller annat som borde rättas till får du gärna ta kontakt med spelskaparen eller oss på Elevspel. Jag älskar elevspel för att det är en rolig apphemsida.

28 mars 2022 0915. Visas inte - endast för svar Kommentar. Nu när det är 1 vecka tills skolan börjar det är sommarlovså får jag lite extra träning.

Spela dessa engelskaspel så att du kan vågar och vill använda engelska i olika situationer. Började med Algebra 7 2. Här har vi samlat alla spel inom ämnet Matematik.

Här har vi samlat alla spel inom ämnet Engelska. Det är roligt och lärorikt fem. Det är lite svårt men jag lär mig snabbt.

Vi tyckte det var väldigt bra men i bland var det lite upprepande med samma svar. Här nedan listas generella regler för stavning i det svenska språket ordnade utifrån fonemen. Spel som lär dig läsa och skriva.

Jag gillar elevspel men det är bra för att lära sig. 30 september 2021 1605. Tyska är ett germanskt språk och är det näst största språket i Europa.

Du måste skriva det rätta svaret själv. Elevspel är det bra spel för barn som vill lära sig tex lite mer matte eller engelska. 29 maj 2022 1918.

Det funkar när man har tråkigt. Lär dig på 3 nivåer. Bra att tränna med.

Spelen för dig som läser svenska som andraspråk men kan även passa dig som läser SFI - Svenska för invandrare. Spela och träna Verb Tempus och Presens i Svenska gratis. 5 april 2022 1127.

Detta spel är jätte roligt jag lär mig jätte mycket. Om du hittar ett stavfel eller annat som borde rättas till får du gärna ta kontakt med spelskaparen eller oss på Elevspel. När fröken säger att man ska jobba med elevspel blir man riktigt glad.

22 oktober 2019 0852. Här finns spel speciellt lämpade för invandrare som vill lära sig och träna upp sin svenska. Vi älskar er och eran utbildning.

Öva upp den grundläggande taluppfattningen med en abakus eller öva på de fyra räknesätten i matte. Har just börjat titta på elevspelse och gjorde mig själv till elev för att testa. Ni borde lägga till att man får se hur ni tänkte med svaren så att man får först mer av frågorna.

Därför skulle jag vilja tacka Elevspel och alla elever som spelar eftersom att ni uppmuntrar mig sådant mycket. Där står det 1d2 och svarsalternativen är 5 8 och 20. Nivå 2 5 8 13 16 20 23 26 29 34 Frågor med fritextsvar - På varje nivå får du upp till tio frågor med eller utan bild video och ljud.

Elevspel är bra men man lär sig inte så mycket kan finnas svårare nivåer. 20 januari 2017 1354. Mattespel som lär dig siffror och att räkna.

Om du skriver fel får du försöka igen tills du hittar det sökta ordet eller meningen. Det engelska språket omger oss alltmer i vardagen. Skriv en kommentar nedan för att kontakta spelskaparen eller Kontakta Elevspel.

Men vi älskade det ändå. Lär dig på 5 nivåer. Ta chansen och spela dessa tyskaspel så att du kan tala läsa och skriva tyska.

TJ-ljudet TJ har två generella regler. Först stora bokstäver där det svenska alfabetet delats upp i tre grupper sedan små bokstäver i samma gruppering och slutligen stora och små bokstäver blandat. Behärskar du bokstäverna och kan du ordningen mellan bokstäverna i alfabetet.

Lär dig på 9 nivåer. Detta matematikspel för att träna multiplikationstabellerna eller att räkna gånger är gratis och spelas online. Spela och träna Ordklasser Verb och Substantiv i Svenska gratis.

Jag Jättepandan och min vän Clownfisken Har spelat alla nivåer i Geometri 7. Elevspel är en gratis lärplattform som ger elever pedagogiska spel och rolig utbildning i skolan och hemma. Skriv en kommentar nedan för att kontakta spelskaparen eller Kontakta Elevspel.

20 september 2022 1236. På grund av detta spel på webbplatsen elevspel fick jag nämligen A på mitt kemi prov. Bli bättre på multiplikation med detta spel för elever.

Jag tycker om elevspel det är jätte roligt och kul. Jag skrev ental och det var rätt men jag fick fel det va 8 ental istället. Det finns dock många undantag.

Detta var ett förträffligt bra spel. Elevspel BIGBRAIN KIDS. Spela alla lärorika skolspel online utan inloggning.

8 februari 2021 1015. Väldigt bra spel. Jag som elev skulle verkligen rekommendera det här för er som har kemi.

Faka om solsystemet varför det blir natt och dag olika årstider. Jag tycker att elevspel är jätte bra för min studier. Enkel snabbt och lärorikt.

Elevspel e kul och jag lär mig mycket om digitala klockan som jag inte kunde förut. Spelinstruktioner till att träna bokstavsnamn I detta spel gäller det att lyssna på en bokstav och hitta den bokstaven bland de tre knapparnaSpelet är uppdelat på nio nivåer. 11 november 2019 1256.

Här har vi samlat alla spel inom ämnet Tyska. Öva ordklasserna verb substantiv och adjektiv i detta svenskaspel. Om du hittar ett stavfel eller annat som borde rättas till får du gärna ta kontakt med spelskaparen eller oss på Elevspel.

1 juni 2022 1036. 6 augusti 2022 1924. 5 oktober 2019 0846.

Har svårt att se bokstäverna F liknar E väldigt mycket. De flesta regler har dock undantag så se upp. Oftast K framför mjuka vokaler e i y ä ö tex.

Spelen passar förskolan grundskolan och ändå upp till gymnasiet. Med dessa lekfulla spel övar du upp din kunskap i svenska språket. Du lär dig matematik genom lek i dessa spel.

Du får se en bild på orienteringstecken och du får 3 svarsalternativ där du ska gissa vilket som är rätt. 18 februari 2021 1318. Bra att elevspel finns och har alt möjlit.

Matematik Värdet av uttryck. Vi skulle gärna vilja ha lite utmaning eftersom att vi går i 7an. 18 januari 2017 1029.


Elevspel Se Engelska Pearltrees


Studiehjalp 15 Tjanster Som Gor Det Enklare Att Studera Hemifran Pc For Alla


Gratis Kunskapsspel For Barn Pearltrees


Ordpussel Spela Gratis Svenska Elevspel


Leeads Blogg Leeads Presenterar Stolt Elevspel Se


Elevspel Se Solangsskolan Blogg Se


Pin Pa Flippat


Pdf Elevspel Se Dokumen Tips


Elevspel Latest Version For Android Download Apk


Svenskaspel Www Elevspel Se Skolmagi Nu


Elevspel Apk Fur Android Herunterladen


Elevspel Utan Reklam Iktsidan


Elevspel Se Wettbewerber Und Alternative Websites Wie Elevspel Se Similarweb


Ovningar Pa Elevspel Se Klassposten


Trana Hemma Fiffiga Program


Ordklasser I Svenska Gratis Spel Elevspel


Elevspel Apk Fur Android Herunterladen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel